Bereidingswijze

Op zoek naar een uniek, eigenzinnig maar vooral lekker dessert voor de feestdagen? Een dessert met een Indo-twist?! Probeer dan onze Spicy Cassave ijs met een saus van Lemon Curd en Spekkoeklikeur. Hierbij serveer je een plak spekkoek en een glaasje Sayah Spekkoeklikeur.

De meeste ingrediënten voor dit dessert koop je eenvoudig via Sambalshop.nu, klik hier voor het dessert pakket.

*) Behalve deze ingrediënten. Deze koop je gewoon bij de supermarkt.

  1. Bereiden en serveren

    • Voeg de lemon curd samen met de 25 ml Spekkoeklikeur. Goed roeren. Doe deze saus op het midden van een mooi bord.
    • Verkruimel de cassave in een kommetje.
    • Schep de vanille-ijs tot een stevige bol en plaats deze in de cassave kruim.
    • Druk de kruim rondom de bol en plaats deze op het bord.
    • Plaats plakje spekkoek en glaasje spekkoeklikeur naast de bol cassave-ijs.
    • Garneer met bijvoorbeeld wat druifjes en een steranijs (is alleen voor decoratie)

     

     

“Eigenzinnig maar vooral lekker”