Over ons

Sambal is dé smaakmaker in veel gerechten.  Op de site "Alles over Sambal"  plaatsen wij regelmatig berichten en smakelijke recepten. Alles over Sambal is een initiatief van Sambalshop.nu.

Pittig, mild, met knoflook, gember of gebakken uien; via onze webshop Sambalshop.nu bieden wij u een ruime keuze aan sambals. Omdat smaken nu eenmaal  verschillen, verkopen wij maar liefst 46 soorten sambals. Al onze sambals worden ambachtelijk bereid door professionele koks en door een gecertificeerd bedrijf afgevuld en verpakt

Vrijwel al onze sambals worden bereid met verse producten. Afhankelijk van het seizoen is het dus mogelijk dat een of meerdere soorten tijdelijk niet leverbaar zijn. Via onze Facebookpagina houden wij u op graag op de hoogte.

Onze sambals, maar ook acht smaken spekkoek, Indische knabbels, rijsttafelartikelen, Oosterse kookboeken en pittige chocolade verkopen wij via ons webshop en op Pasar Malam’s, Food-, Voorjaar- en Winterfairs óf de Vakantiebeurs.

Recensies

Wilt u weten wat anderen van onze producten vinden? Bekijk alle recensies op onze Facebookpagina. Lees ook de volgende artikelen.

Sambalshop in de media:

Op de hoogte blijven van leuke artikelen en scherpe aanbiedingen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

(1x per maand)