Bereidingswijze

Warme pittige chocolademelk van pure chocolade met een geraffineerde ‘chilli-taste’, room & volle melk.

  1. Stap 1

    • Breng de room in een steelpan langzaam aan de kook
    • Hak ondertussen de chocolade in stukjes
    • Neem de pan van het vuur en roer de chocolade met een garde door de room.
    • Blijf roeren totdat de chocolade is gesmolten en het mengsel helemaal glad is.

  2. Stap 2

    • Voeg al roerend met de garde de melk en vanillesuiker toe.
    • Zet de pan terug op het vuur en breng al roerend langzaam tegen de kook aan.
    • Laat niet meer koken.
    • Verdeel de chocolade melk over 4 bekers of kommen.

  3. Kinderversie

    • Voeg tegelijk met de melk en suiker 1 theelepel kaneel toe.
    • Bestrooi de bekers met mini-marshmellows

  4. Volwassenversie (om extra warm van te worden)

    • Laat een takje rozemarijn mee trekken met de room.
    • Neem die eruit als de room kookt.
    • Nadat de bekers gevuld zijn een scheutje rum toevoegen.

“De smaak van vroeger met een pikante touch.”