Bereidingswijze
Via Fiona ontvingen wij dit heerlijke recept voor onze Sambal Mango. Wij hebben hem Fiona's mangga ayam genoemd en delen hem graag met jullie. Heb je ook een lekker recept met een van onze sambals? Deel het op onze Facebookpagina of laat het ons weten via info@sambalshop.nu
-
Voorbereiden
- Maak de aubergine goed schoon en bestrooid met zout. (hierdoor verliest de aubergine haar overtollige vocht en wordt deze niet klef)
- Snijd de kip in blokjes
- Schil de mango en snijd deze in blokjes
- Was de tomaten
- Kook de rijst
-
Bereiden
- Bak de aubergine met veel olie in een pan
- Haal de aubergine uit de pan en bak de kip
- Voeg de aubergine en de mangoblokjes toe en verwarm deze even mee
- Voeg de saus en de trostomaatjes als laatste toe verwarm deze
- Sambal mango naar smaak toevoegen
-
Serveren
Serveer met rijst en selamat makan!
“Heb je wat meer tijd? Probeer dit recept dan eens met stoofvlees.”